Lyxa till kärleksmånaden med din älskade

Är ni det lyckliga paret som precis lovat varandra att dela hela livet tillsammans? Kanske har ni redan allt ni någonsin vågat drömma om, men vill lyxa till smekmånaden något extra nu när ni precis blivit nygifta? Vi vet hur svårt det kan vara att komma på vad eller hur man ska spendera sin smekmånad på bästa sätt. Därför har vi valt att hjälpa till med förslag på vad som kan göra just er månad till den absolut bästa och minnesrika för all framtid.

Åk iväg någonstans under den kommande månaden

Smekmånaden är till för att spendera tid tillsammans med sin livskamrat och partner. Därför fungerar det inte att man bara tar en vecka där man är sysslolös för att sedan gå tillbaks till det vardagliga tråkiga livet och jobbet som vissa kanske gör. Vi rekommenderar därför starkt att ta en månad då man kanske åker utomlands eller till en plats som betyder extra mycket för just er två.

Om ni inte är speciellt förtjusta i att åka utomlands men tycker om att testa på nya saker som kan anses vara lite äventyrliga, finns det flera hotell som kan erbjuda annorlunda upplevelser här hemma i Sverige också. Ett av dessa hotell ligger uppe i den norrländska skogen och går under namnet Treehotel.

Treehotel erbjuder massor av spännande och annorlunda rum mitt ute i skogen. Dessa rum kan vara allt ifrån att bo i ett fågelbo till att bo i ett tefat eller varför kanske inte i ett spegelrum? Allt beror helt och hållet på vad ni finner mest tilltalande.

Delar ni istället ett stort intresse för båtlivet och har alltid funderat på hur det skulle vara att bo i fyr kan man åka till en av Sveriges öar, Öland, och leva i den gamla fyren från 1883. Om man istället verkligen vill uppleva en känsla av att leva i sjunde himlen rekommenderar vi starkt Islanna trädhushotell som faktiskt har ett rum som heter just “Sjunde himlen”. Hur klockrent är inte det när man precis blivit nygift? Det är endast er fantasi som sätter gränserna för hur exotisk, annorlunda och minnesvärd er smekmånad kommer att bli, så välj med hjärtat.

Överraska din partner med en lyxig avfärd

Nu kanske ni har kommit överens om vart i världen ni vill åka och spendera er smekmånad tillsammans, men hur ska ni föras dit? Det lyxigaste och mest häpnadsväckande viset hade varit om det stod en limousine utanför bröllopslokalen som du och din älskade kunde åka iväg tillsammans i bort till flygplatsen eller hotellrummet som ni bokat.

Det finns flera olika alternativ att välja bland när man ska boka en limousine och vi rekommenderar varmt att kontakta en Limo Service för att kunna få den bästa hjälpen och tipset om hur man går tillväga för det priset som ni önskar att betala. Vi önskar er en trevlig smekmånad!