Var förberedda för er smekmånad

Eftersom många väljer att åka på smekmånad nästan direkt efter bröllopet är det inte säkert att registreringen av att ni ingått äktenskap har hunnit bli klar. Om ni av någon anledning behöver kunna bevisa ert äktenskap i landet ni är på smekmånad är det bra om ert vigselbevis är apostillerat. Vänd er till apostille stockholm för att få hjälp innan avresa.

Anledningen till att ni vill kunna visa upp att ni faktiskt är gifta kan vara många. I en del länder är det till och med så att en kvinna och man behöver vara gifta för att få dela hotellrum. Men det kan även handla om att kunna bevisa att ni är äkta makar i fall en olycka skulle ske och den ena behöver fatta beslut åt den andra. Så klart inget man vill tänka på under en smekmånad, men tråkiga saker kan tyvärr alltid ske. Ta kontakt med en apostille Stockholm för att få rätt hjälp.

Försäkringar

Inför ett bröllop är det mycket att tänka på och det är lätt att man endast fokuserar på det roliga när man planerar vilken typ av smekmånad man ska åka på. Men glöm inte att vara förberedda även på de tråkiga sakerna, som exempelvis försäkringar. Ska ni utföra aktiviteter som inte hemförsäkringen täcker, eller om ni planerar att vara borta länge behöver ni undersöka alternativ försäkring. Inom EU har du som svensk alltid rätt till kostnadsfri akutvård, något du kanske inte har i andra länder.