Smekmånad i Sverige

 

Inte alla människor vill eller kan lämna landet för sin bröllopsresa och det gör absolut ingenting. Tack och lov så är Sverige ett av de vackraste länderna i världen och här finns det massor av underbara och romantiska destinationer för nygifta. Vare sig man vill resa i väg på en kort weekend eller en längre tid så är det härligt att fira smekmånad i Sverige.

Gotland har länge varit en semesterfavorit, inte minst för nygifta par. Här kan man kombinera badliv med ett aktivt liv och det finns oerhört mycket att göra; rida, vandra, sporta, besöka städer och museum, gå på konserter och visningar och bara njuta av den traditionella och vackra miljön.

Vill man hellre till nordligare breddgrader så är Riksgränsen ett fantastiskt resmål för de som firar smekmånad. Här kan man åka olika former av skidor och avnjuta varm choklad framför brasan om kvällarna. Det kan knappast bli mer romantiskt!

Göteborg är en mycket rolig stad om man vill ha lite mer action än att bara slappa hela dagarna. Här kan man äta och dricka gott, uppleva ett rikt nattliv och fina omgivningar som erbjuder många olika aktiviteter.