The show must go on

Therese Winberg PhotographyFör tre år sedan satt Maria & Madelin och spånade idéer under körsbärsblommen i den lilla parken utanför vår fina ateljé. Under den perioden när vi båda hade varit aktiva i ca två år inom bröllopsbranschen hade vi en gemensam åsikt om att dess erbjudna alternativ var stagnerade, enkelspåriga och fula på ren svenska. Vart var kreativiteten och hela härligheten med fest, sommar och kärlek? För den kan väl inte finnas för alla i en trång rosa fyrkantig låda med band av tyll framburen av vita hästar? Nix det gick inte för sig och vi bestämde där och då för att starta Sveriges första bröllopsinspirationsblogg där kreativitet, personlighet och en gnutta humor skulle hyllas!

Och vet ni vad som hände när vi väl startade bloggen? Vi hittade genast massor av supercoola leverantörer som gick sin egen väg som vi fick äran att visa upp, så himla fantastiskt! Under de 2,5 åren som bloggen legat uppe och rullat har vi fått ta del av så fina återberättelser att armhåret rest sig, sett så vackra bilder att vi velat gifta om oss och träffat så tuffa människor som uppmuntrat oss att fortsätta visa upp vår smak för bloggvärlden.

Förra året blev vi utsedda till Skandinaviens största bröllopsblogg och bröllopstidningarna som tidigare kört på i samma spår år efter år började skriva om vintage wedding och personliga bröllop. Vi har fått mail från brudar som berättat att de fått all inspiration till sitt bröllop av vår blogg och nu mer än gärna vill dela med sig av sitt eget. Vi har haft event med över 100 besökare när vi trodde på 10, vi har blivit omnämnda av våra branschidoler på deras bloggar och vi har boostat små företag att satsa på sin dröm. Den finaste komplimangen en inspirationstörstande bröllopsanarkist som oss kan få fick vi i ett mail för några månader sen: ”Alltså kan ett bröllop vara såhär vill jag också gifta mig!” Så som ni förstår har detta varit en fantastisk resa!

Men. Nu är det dags att lämna över stafettpinnen till nästa bröllopsanarkist. Kanske kommer den där perfekta tidningen snart? Eller den där sidan där alla grymmaste leverantörerna är samlade i långa rader? Eller den där butiken där den fantastiska floristen, dekoratören och koordinatorn hyr ut omatchande vita trästolar?

Tack alla duktiga och grymmaste leverantörer för att ni har delat med er av era konstverk till oss och världen. Tack alla annonsörer som gjort det möjligt för oss att lägga ännu mer tid på bloggen. Tack alla häftiga människor som mailat, hejat på bröllopsmässorna, tipsat och peppat för oss i sociala medier. Tack alla andra bröllopsbloggare i Sverige som tyckt det varit roligt när vi velat samarbeta och för att ni kör på. Tack alla som hjälpt till bakom scenen så som Erik Thoresson (webmaster), Love Aurell (webmaster nr.2), Johan Mörk (kick-starter), fotograferna Alicia Swedenborg, 2brides, Anna Roström, Lönnbacka Photography, Therese Winberg som alla har bidragit med massor av bilder under åren. Tack Madelin Downey för att du peppade till att starta denna pärla tillsammans. Tack Malin Tegnhammar för att du hoppade med på bröllopståget. Och tack ALLA läsare som delat, kommenterat, tyckt till, tävlat, mailat, bidragit och läst Vintage Honeymoon.

Vad händer nu? Vintage Honeymoon kommer ligga kvar som ett inspirationsgalleri ett bra tag framöver så att ni kan leta leverantörer och ta del av våra olika proffstips. Malin kommer storsatsa på sin dröm och Maria, bröllopskoordinatorn, kommer fortsätta att köra på så det ryker med Vidbynäs Gård och klura på vad nästa utmaning ska bli. För är man en sån som oss så är nästa kreativa projekt garanterat runt hörnet.

Chao bella!
Lady Maria & Miss Malin of Vintage Honeymoon

Ps. Till alla crazy bridezillas, våra tips blir aldrig inaktuella, botanisera fritt under fliken inspiration så hittar ni allt om budgetbröllop, boka rätt lokal, DIY och annat viktigt vi skrivit om!

 

10 kommentarer på “The show must go on

  1. Kan inte annat än hålla med, alltför ofta ser man ett likriktat och opersonligt upplägg på bröllop & fest. Mer personlighet och kreativitet!

  2. Tråkigt för er blogg är superbra och en stor inspirationskälla för mig och många andra. Ni är en förebild iallafall för mig som en nystartad bröllopsblogg. Önskar er lycka till med era framtida projekt.
    Hälsningar
    Tami

  3. Åh! Tack och stor kram till er för ett fantastiskt jobb och oändlig inspiration. Jag räknar med att vi fortsätter hålla kontakten. Lycka till med era framtida projekt!

  4. Ni har gjort ett fantastiskt arbete med Vintage Honeymoon. Lycka till med era fortsatta projekt.

  5. Kommer sakna er och er fina inspiration! Lycka till med framtida projekt nu! Kram från mig och kollegorna i Vintagefabriken

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>