Wild and Crazy; så mycket bättre än regn-depp!

Bröllopsfotografering

I Stockholm är det riktigt regnigt och trist idag. (Jag hoppas att ni i andra delar av landet har det bättre!) När man ligger på soffan i ett torp med plåttak, någonstans på landet och dagens huvudpunkt är att läsa en bra bok, kan regnsmatter och grådis vara riktigt önskvärt. I många andra sammanhang, är å andra sidan grått regn inte det som står överst på önskelistan. Allra helst inte i samband med ens egen bröllopsdag.

Hur det nu än är, bor vi ju i Sverige och får (fastän vi inte vill) vackert foga oss efter rådande klimat. Ignorans är en taktik, men det brukar resultera i ungefär lika mycket nöje som att åka med Sj på vintern (Snö? På vintern? Vi som bara beställt franska tåg…). Därför vill vi i stället slå ett slag för inomhusfotograferingar och att ha en back-up plan. Det vill säga; se i förväg ut en plats BÅDE utomhus och inomhus som ni kan ta bröllopsbilder på. Att låta dagen bli ”förstörd” på grund av något så okontrollerbart som regn, är att sätta sig i en knivig sits.

BröllopsfotograferingBröllopsfotografering

Det är då ingalunda heller säkert att bilderna blir sämre om de tas inomhus! Kika bara på bröllopet vi publicerade för ett par veckor sedan, som fick fantastiska växthusbilder, på grund av att det regnade när de tänkt vara ute. Dock blev det i slutändan några utomhusbilder också, eftersom regnet lättade (vilket det faktiskt oftast gör).

Ta för all del några seriösa bilder. De är roliga att ha och fina att titta på. Men släpp också loss! Ni gifter er ju förhoppningsvis bara en gång och då är väl huvudsaken att ni har roligt? Gör grimaser, apa er, blanda in konstiga detaljer och gör något bananas!

BröllopsfotograferingBröllopsfotograferingBröllopsfotograferingBröllopsfotografering

Länge leve galenskapen!
Miss Malin of Vintage Honeymoon

Foto: Therese Winberg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>