Tips på fiffiga give aways

bröllop Vidbynäs SlottFotografer: 2brides Photography

Här om dagen satt jag på min bröllopskammare och funderare på vad jag skulle tipsa ett av sommarens brudpar om att stoppa ner i den där give-awayen alla talar om. Och efter att jag sett allt från syltburkar till smörknivar googlade jag på måfå och hittade INGENTING och insåg att jag säkerligen sitter på en guldgruva fylld med idéer. Så. Eftersom jag redan är en gift golddigger delar jag mer än gärna med mig av mina tips:

1. Heja Sverige friskt humör!
I sommar ska ett par vänner till mig ställa till med ett dunderkalas och då jag vet att den australienska bridezillan till vän läser detta avslöjar jag inget. Men generellt ställ dig frågan vad är typiskt svenskt och som gästerna i deras länder anser svenskt? Jag menar i Tyskland är det älgar medan i USA är kanske den svenska synden eller IKEA som förknippas. Så varför inte en liten dalahäst, en minisnapsflaska och ett vykort på Ingvar Kamprad?

2. Sweets for a sweet tooth
Ett dessertbord under kvällen är ju alltid fantastiskt men framför allt om det finns rester till frukosten dagen efter. Ställ fram små påsar med cake pops och skicka med gästerna hem i bussen på natten eller vid utcheckning. Nom!

3. Den perfekta söndagen
Pannkaksmix, jordgubbar, en hyrfilm via Netflix och en lapp där mobiltelefoni förbjuds skulle jag hoppas jämfota för!

4. Ett minne för livet
Om ni har samlat ihop bilder under dagen med en bröllops hashtag kan ni skicka med ett vykort till en hemsidelänk där alla bilder hamnat under nattens gång. Mingelbilder deluxe!

5. Bakis skakis
Inte för att jag uppmuntrar till en kanonfylla men sannorligen är en del av gästerna lite trötta dagen efter. En Ipren och vatten i all ära men Coca cola, vinäger chips och humor är lösningen om jag får bestämma. Varför inte ställa fram ett bord där gästerna får plocka ihop sin egen give away med sin egna perfekta blandning?

Puss!
Lady Maria of Vintage Honeymoon

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>