Edelweiss

Bild 4

”Jag arbetar som bröllopskoordinator i och runt om Kitzbühel i de Österrikiska Alperna. Det är verkligen ett helt fantastiskt ställe och perfekt inte bara för vackra sommar bröllop i bergen utan även för romantiska vinterbröllop i snön. I höstas kontaktade Anja från Just look Photography mig och vi blev på en gång ett perfekt team och planer började smidas för vår style shoot ”vinter i bergen“. Stilen som vi gillade hittade vi snabbt- österrikisk tradition möter romantisk vintage; stora träelement och höbalar blandas med vackra små detaljer och mjuka färger.

Blommor plockades ut, frisyrer bestämdes, klänning bokades samt modeller, smycken, tårta och trycksaker. Allt var i full gång och i mitten av februari var den stora dagen när vi smyckade min absoluta favioritplats i St. Johann i Tyrol, mellan äppelträd och med den vackraste blicken pa berget Wilder Kaiser. Det var en dag full med skratt men också hårt, tufft arbete. Vi älskar detaljerna, blommorna, färgerna och naturligtvis bergen och snön <3″

Kajsa Reisenbauer / Weddings By Kajsa

26

Bild 3

Bild 29

106_1

9

1

14

11

20

97

40

Bild 40

45

Fotograf: Just look Photography
Bröllopskoordinator, dekor & design: Weddings by Kajsa
Hår & Make up: Salong Frapo Cut
Blommor: Innenleben
Klänning: Alpenmädl
Tårta och cup cakes: Anita & Silvia’s Backstube
Smycken: Wimmer
Stationery: Contempro Design

2 kommentarer på “Edelweiss

  1. Jag vill gifta mig igen och ha Kajsa som Wedding designer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>