Agnesfilm wants you!

2brides06 Fotografer: 2brides Photography

Agnesfilm gör under våren och sommaren en serie om drömbröllop för SVT. Ett program om kultur och traditioner berättat genom ett universellt ämne: den stora kärleken. Det blir en serie program som visar upp den glädje och nervositet som vi alla delar inför de stora valen i livet, men som också är med och firar på den stora dagen. Det är ett varmt, hjärtlig och nyfiket program som förvaltar det förtroende vi får av våra par, men samtidigt ställer frågor kring parrelationer, normer och den kultur som de olika paren valt att ingå i äktenskap inom.

Vi söker kontakt med par där en eller båda är boende i Sverige, som gifter sig här i Sverige, alternativt i annat land där den ena eller båda har sina rötter. Vi söker par som skulle tycka att det vore roligt att vara med, och som gifter sig under juni, augusti och eventuellt september. Programmet visas i SVT våren 2015.

Tycker du att ert giftermål är något alldeles speciellt och att genomförs inom ramen för relativt tydliga traditioner? Hör av er till Agnesfilm genom mikael@agnesfilm.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>