Style shoot ”Boudoir avantgarde”

Therese Winberg Photography

Finns det något roligare än att våga leka som vuxen? Att få vara sitt bästa och sämsta jag på samma gång. Jag och kära miss Malin blev hembjudna till den undersköna fotografen Therese Winberg på årets mörkaste måndag för att tillsammans skapa något kring ämnet ”Våra dolda brudar”. Förutom hiskligt roliga timmar fick vi massor av snygga pressbilder, så kika runt lite på de nya kategorierna och se hur trevligt det kan bli av att få leka modell för en väldigt mörk dag.

Lady Maria of Vintage Honeymoon

Therese Winberg Photography

Therese Winberg Photography

Therese Winberg Photography

Therese Winberg PhotographyTherese Winberg PhotographyTherese Winberg PhotographyTherese Winberg PhotographyTherese Winberg PhotographyTherese Winberg PhotographyTherese Winberg PhotographyTherese Winberg Photography

Therese Winberg Photography

Therese Winberg PhotographyTherese Winberg PhotographyTherese Winberg Photography

Therese Winberg PhotographyFotograf: Therese Winberg

5 kommentarer på “Style shoot ”Boudoir avantgarde”

  1. Hallå Ellinor,

    Åh vad glada vi brud wannabies blir! Vet du, det är en HM klänning och vill du köpa den av mig får du gärna det. Jag har använt den 2 gånger och den är en liten storlek 42. Om du är intresserad når du mig på hello@vintagehoneymoon.se

  2. Oj, den svart/prickiga klänningen är en dröm! Vart hittar man den?
    Ni är för övrigt också en dröm, har följt er i över ett år nu.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>