En Gotländsk kärlekssaga.

Norrehed-JennyMarcus-047Jenny berättade för mig att hon tittat på Västerhejde Kyrka varje dag från skolbussen och sagt ”Där ska jag gifta mig!” Eftersom det här paret också gick i skolan tillsammans, kom nog inte detta som en nyhet för Marcus. Festen arrangerades i en lada på Nygårds Herrgård som paret dekorerat, varje bord hade fått en egen blomma och till middag blev det en traditionell gotländsk lammgrillning. Jag tror att vi gotlänningar har ett speciellt band mellan oss, en förståelse för vår älskade ö som vi delar med varandra.

Det är något med karg hällmark, enbuskar och havet som får oss att humma på samma våglängd. Vid Fridhem är klintkusten hög, havet blått och vågorna häftiga. Det var ett självklart val för fotografering. Jenny & Marcus var ganska noga med att förklara att det natursceniska var viktigt i deras bilder, och det är också något som är väldigt viktigt för mig. På det stora hela var detta bröllop en fröjd att fotografera med festlig stämning, vackra blommor, tyllkjol som blåste i vinden och ett förälskat par med superhärlig energi sinsemellan. Icke att förglömma, under vigseln framfördes bland annat ”A thousand years” från Twilight, ett plus i kanten om man frågar mig!

Jenny & Marcus
Gotland, 6 juli 2013

Norrehed-JennyMarcus-022Norrehed-JennyMarcus-01921Norrehed-JennyMarcus-007Norrehed-JennyMarcus-063 Norrehed-JennyMarcus-074Norrehed-JennyMarcus-076Norrehed-JennyMarcus-084Norrehed-JennyMarcus-08586Norrehed-JennyMarcus-109Norrehed-JennyMarcus-10393Norrehed-JennyMarcus-125Norrehed-JennyMarcus-127

Fotograf: Sara Norrehed
Text: Sara Norrehed
Florist: 
Växthuset Linds
Trycksaker: Brudparet samt Calligraphen
Brudens klänning: Helle’s Sömnad & Design i Linköping  
Hår: Tina Hurtig
Hårkam: Örjan Jakobsson 
Brudgummens kostym: Volt
Fluga: Guapo
Vigsel: Västerhejde Kyrka
Festlokal:
 Nygårds Herrgård
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>