Cry baby

therese-winberg-photography030

”Vi bor i Melbourne, Australien så vi valde att samla våra vänner och familj från nära och fjärran platser i Sverige. Bröllopet hölls i Johannas hemstad, Kristinehamn, Sverige i en vacker gammal herrgård vid sjön.

Vi valde en dekor som vi kände reflekterade oss som ett par. Vi ville hålla det enkelt med en injektion av färg. Alla placeringskort har designats av våra mycket duktiga vän, Kelly, som också gjorde inbjudningarna, kartor och save-the-date-korten. All träskivor som stod på borden var handsågade av en vän till familjen. Vaser och ljusstakar var från IKEA, och alla små detaljer såsom de handrullade brödkonerna, silkespapperskransarna, pappersblommorna och skyltar vad handgjorda av oss och vår familj och vänner. Brudgummen och hans marskalkars slipsar var ett Etsy-fynd och handstickade speciellt för bröllopet.

Vår bröllopsfotograf Therese Winberg var fantastisk! Hennes personlighet, kreativitet och uppmärksamhet på detaljer var otrolig. Hon är också mycket professionell, vi är så glada att vi valde henne för att dokumentera vår dag. Från första gången vi träffade henne i hennes kontor i Stockholm, visste vi att vi hade gjort rätt val. Therese kändes som en gammal vän och fick oss att slappna av helt under vår bröllopsdag. Varken jag eller Mark är särskilt bekväma med att vara framför kameran, men med henne det var så lätt. Det var verkligen trevligt att få en ”timeout” under porträtten och bara spendera lite kvalitetstid tillsammans och vara i nuet.

Vårt allra bästa tips till blivande brudpar är att njuta av resan! Det är verkligen den bästa dagen i era liv. Gör vad som speglar er som ett par och håll er till det, om du gillar DIY – gör det! Vill inte ha en tårta? Har inte en! Ett annat tips är att ha en andra klänning redo senare på kvällen. Jag ville egentligen inte ta av min klänning men det kom till den punkt där jag var bara tvungen, och jag hade inte en andra klänning, så vad gör man? Sätter på sig morgonrocken och fortsätter dansa! Vi ansåg också att vår smekmånad var aaaalldeles för kort, att gifta  sig är känslomässigt dränerande (på bästa möjliga sätt) så se till att ni har tid att vila, återhämta er och bara njuta av att vara nygifta.”

Johanna & Mark
Kristinehamn, 20 juli 2013

therese-winberg-photography002

therese-winberg-photography001

therese-winberg-photography003

therese-winberg-photography005

therese-winberg-photography006

therese-winberg-photography008

therese-winberg-photography004

therese-winberg-photography010

therese-winberg-photography014

therese-winberg-photography040

therese-winberg-photography039

therese-winberg-photography043

therese-winberg-photography047

therese-winberg-photography082therese-winberg-photography022

therese-winberg-photography023

therese-winberg-photography026

therese-winberg-photography036

therese-winberg-photography029

therese-winberg-photography038

therese-winberg-photography052

therese-winberg-photography053

therese-winberg-photography055

therese-winberg-photography059 therese-winberg-photography058 therese-winberg-photography061

therese-winberg-photography025

therese-winberg-photography077

therese-winberg-photography071

therese-winberg-photography069therese-winberg-photography084

therese-winberg-photography050 therese-winberg-photography089

therese-winberg-photography102

Bröllopsfotograf: Therese Winberg
Florist: Nya drakes Flowers i Karlstad
Grafisk design: Kelly (maillänk)
Brudklänning: San Patrick
Brudskor: Asos
Brudgums kostym: Jack London
Brudgum skor: Kenneth Cole
Stickade slipsar: Jane at vKnit
Catering: 3 kök
Festlokal: Presteruds herrgård

En kommentar på “Cry baby

  1. Hej!
    Väldigt fina bilder :-) Jag ska gifta mig sommaren 2016 och vill gärna gifta mig i Värmlandstrakterna. Kan du rekommendera Presteruds Herrgård? Det jag sett av era bilder framstår Herrgården som ett fint alternativ.
    Mvh Annika och Tore

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>