Rosor är röda, violer är blå. Smultron är söta och du likaså.

2

”Vi giftet oss dagen før nyttårsaften for halvannet år siden. Det var viktig for oss at vi kunne ha mange gjester (vi var rundt hundre personer), og at det ble personlig og med gjenbruk av gamle ting. Vi bestemte oss tidlig for å legge vekt på det vi syntes var viktig, og blåse i alt det andre. Det betydde at festlokalet i seg selv var streit og rimelig, men borddekorasjonene var ingen tilfeldighet!

Ingen av oss er spesielt glade i blomster, men bruden fant oppskrift på papirblomster hos Karins konstgrepp. Flere ganger før den store dagen hadde vi verksted hjemme hvor vi klippet i gamle salmebøker. Det ble rundt 300 blomster til slutt – både i bukett og som borddekorasjoner! Da festen var over sa vi at alle kunne få ta med seg en blomst hver hjem, så når vi nå besøker folk er det alltid hyggelig å se at de har blomster fra vårt bryllup.

Det var brudgommens mor som laget borddekorasjonene med utgangspunkt i papirrosene. Hun brukte tolv bind av Jonas Lies samlede verk i tillegg til grønne vekster. Dagen før ble alt lagt på plass – og vi trengte ikke være redde for at noe skulle visne. Brudens mor bidro med sin gamle serviettsamling, slik at alle gjester fikk ulike servietter fra 60- og 70-tallet. Det var en morsom idé som ikke kostet oss noenting. Bordkortene var laget med pyntepapir fra Clas Ohlson. Navnet sto utenpå, og inni sto menyen sammen med en liten tegning av brudeparet og kirken.

Brudekjolen var en ganske enkel silkekjole, og ble sydd etter mål i Vietnam, administrert av brudens søster på backpacking-tur. Brudgommens livkjole leide vi, og han brukte også flosshatten etter brudens oldefar. Brudesløret og smykkene er tidligere brukt av brudens mormor.

Vi hadde mange til å hjelpe oss, og det skapte en helt spesiell dag. Vi giftet oss i Trefoldighet kirke der bruden synger i kor, som sang for oss denne dagen. Brudgommens far laget maten, fotografen og frisøren er gode venninner av bruden, presten er moren til forloveren, og på kjøkkenet sto gode venner. Med mange fine taler og mye sang ble det en fantastisk dag!”

Kristin & Sigurd
Oslo, 30 december 2011

411

6 7 8 9 10 1

16-1

15 13

14

Fotograf: Lisa Marie Havro
Klänning: Tegnet selv, sydd i Vietnam
Brudskor, smycken & hatt: Fra mormor og oldefar
Hår & make up: Ragnhild Vedum
Brudbukett: Blomst af Hansen / St. Hanshaugen
Lokal: Trefoldighet kirke og Røa samfunnshus

En kommentar på “Rosor är röda, violer är blå. Smultron är söta och du likaså.

  1. Pingback: Bryllupsinspirasjon? | Stort & Rustent

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>