Rock’n'roll lifestyle

”Tess & Roberts bröllop var en dröm att fota! Kläderna, bilen, detaljerna i dukningen osv fick igång mig. Detaljer i all ära, men det är verkligen människorna som får mig att sväva! Jag hade en otroligt rolig dag men också känslosam. När det är äkta kärlek så känns det ända in i själen, och så var det den här dagen! Gåshud…

Jag älskar att få de brudpar som verkligen sätter värde på bilderna, som lägger ner lite extra tid på fotograferingen under dagen och vill att jag är med och dokumenterar förberedelserna ända fram till småtimmarna.

Tess & Robert la en stor del av deras budget på fotograferingen för att bröllopsbilderna är något de kommer att ha kvar resten av livet.
Många brudpar hör av sig flera år senare och talar om att de bläddrar i sin coffee table bok från bröllopet och återupplever sin bröllopsdag, sådant värmer och är precis vad jag som bröllopsfotograf försöker uppnå. Att jag har fångat dagen precis så underbar, känslofylld och lycklig som den var.”

Fotografen Lotta Adolfsson från Studio56 Photography om Tess & Robert

Fotograf: Lotta Adolfsson / Studio56 Photography

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>