Varför Boudoir? Fotografen Karin & stylisten Sigrid förklarar

VAD ÄR… Boudoir är strikt översatt en vrå eller litet rum, dit en person drar sig tillbaka när hen är vid dåligt lynne. Boudoir används även för ett elegant rum, en enskild liten salong/kabinett, där damer fullbordar sin klädsel eller tar emot sina närmaste bekanta.

VARFÖR… i ett nötskal den perfekta gåvan till dig själv eller någon du håller kär. Det är viktigt att komma ihåg att äkta skönhet inte beror på storlek, form eller ålder. Stylisten och fotografen kommer att få dig att glöda. Du kanske inte ens kommer att märka att det finns en kamera där?

VEM… Det kan tyckas nervöst att låta en fotograf fotografera dig in på bara skinnet så det gäller att välja fotograf med omsorg. Tänk på att du ska få utlopp för din fantasi och idé och fotografen skall hjälpa dig att uppnå just detta.

VART… Boudoir kan fotograferas vart som helst. Tillsammans förbereds en viss del men fantasin måste också flöda under fotograferingen; de perfekta miljöerna, smickrande ljuset och den vinkeln. Då bli du garanterat vacker och avslappnad vilket resulterar i dina unika foton.

NÄR… För att du är snygg, för att du vill bevara en tid, för att ge som present, som din egen lilla hemlighet, inför bröllopet, inför graviditeten, tillfälle att styla om dig, för att ligga naken på mossa i skogen och dessutom få fina bilder… anledningarna kan vara många och alla lika bra.

HUR… Du har en idé om hur du vill ha dina foton och tillsammans med fotograf och stylist bollas en idé fram som passar dig. Vid fototillfället stylas du att få den stil som du önskar och sedan fotas du i den takt som passar dig. Och vi kan lova att detta är det roligaste momentet!

VILKA ÄR VI… GreénLindén är den passionerade duon som består av fotografen Karin Lindén, en jordnära och konstnärlig fotograf, och stylisten och sömmerskan Sigrid Greén, som med en kreativ precision skämmer bort dig ända in på kroppen med stilfull, ekologisk makeup. Och egendesignade underkläder. Om man vill det.

HUR UTTALAS… Boudoir uttalas {bŏou dwăawr} och är ett franskt låneord. Boudoir brukar klassiskt fotograferas i ett sovrum men vi tänjer på gräns; skogen, på stranden, i bilverkstan eller i ett kök. Livet är en lek, du bestämmer. Det blir unikt. Och om inte nu – när då?

www.lonnbackafotograferna.se + www.greeninidesign.se

6 kommentarer på “Varför Boudoir? Fotografen Karin & stylisten Sigrid förklarar

  1. Pingback: Boudoir-skola

  2. Tack så hemskt mycket för att vi fick gästa världens bästa Vintage Honeymoon igen. Det känns som fredagsmys och lördagens rock´n´roll på en och samma gång.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>