Good Fellas – Fotograferna 2Brides

Vilka är ni?
Vi är Isabelle & Emmi-Sabina, två passionerad fotografer som arbetar i team. Vi träffades när vi pluggade foto på högskolan och blev bästa vänner för en si så där 10 år sedan. Man kunde kanske säga att om editorial, storytelling, och fine art träffades och bildade ett band, skulle du ha 2 Brides Photography. Vi är oerhört lättsamma, har nära till skratt och har grymt kul när vi arbetar tillsammans med våra coola brudpar, även om vi inte på något sätt tar lätt på det vi gör. Det skulle förmodligen vara klantigt om vi inte berättar hur mycket inspiration vi får av resor ( ofta och länge ) våra familjer, Death Cab for Cutie, mat, Cana Video Productions och naturligt ljus. Men vi jobbar hårt på att låta våra bilder tala.

Varför är ni Good Fellas?
Good Fellas, då tänker vi direkt på den där maffia-filmen, cineaster som vi är. Men vi är väldigt lite maffia egentligen och ska man vara ärligt så hoppas vi att vi är Good Fellas för att vi helt enkelt är ruggigt bra på det vi gör. Bröllopsfotograf extraordinär, typ…

Hur kan ni förhöja en bröllopsdag?
Vi bidrar med skratt, näsduk där det behövs, hämtar något glömt och lugnar stressade nerver, vi är inte bara fotografer, vi är problemlösare också. Som fotograf är det stort att bli utvald att dokumentera ett bröllop. Varje bröllop är unikt och varje brudpar har en egen historia att berätta, sitt eget uttryck och sin stil. Eftersom vi arbetar i team och kommer två fotografer till ert bröllop så sätt kan vi följa brud och brudgum på var sitt håll under förberedelserna och och fånga upp långt många fler bilder, känslor och vinklar än en fotograf hinner.

Vi ser oss själva som en liten del av det team som kommer följa brudparet fram till bröllopet och göra vårt absolut bästa för att varje del av bröllopsdagen fotograferas och dokumenteras på ett vackert och konstnärligt sätt.

www.2brides.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>