Good Fella – grafiska designern Cecilia Börjesson

Vem är du?
Jag är grafisk designer och art director som hjälper brudpar att förstärka och hålla samman ett tema eller känsla på allt grafiskt material. Det kan vara save-the-date-kort, inbjudningskort, webb, program, placeringskort, meny, tackkort mm. Jag trycker även det mesta på min very vintage boktryckspress (letterpress) från 1895.

Varför är du en Good Fella?
Jag är en typografi- och pappersälskande nörd som tror att bra design gör skillnad. En bröllopsinbjudan är det första visuella intrycket gästerna får av ett bröllop. Ett tackkort eller en fotobok är det sista visuella intrycket från bröllopsdagen.

Hur kan du förhöja en bröllopsdag?
Mitt främsta jobb är att kommunicera känslan, stämningen och förväntningarna innan den stora dagen genom att sätta design på det som bröllopsparet vill förmedla i en inbjudan. En sammanhållen grafisk identitet är förstås långt ifrån det viktigaste på bröllopsdagen men kan förstärka en dekoration eller dukning och bidra till hela upplevelsen. Framförallt hjälper mitt arbete till att guida gästerna genom dagen med program, skyltar, placeringskartor, bordskort och placeringskort.

www.prettypaper.se

4 kommentarer på “Good Fella – grafiska designern Cecilia Börjesson

  1. Pingback: Mina Good Fellas svarar på hur de kan förhöja din stora dag! | Vintage Honeymoon

  2. Wow! This could be one particular of the most helpful blogs We’ve ever arrive across on this subject. Basically Magnificent. I am also a specialist in this topic so I can understand your effort.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>