Good Fella – Bröllopskoordinatorn Maria Ahlin

Vem är du?
Jag är självfallet Lady Maria of Vintage Honeymoon och efter tre säsonger som bröllopskoordinator under Sugartown har jag tagit över rodret som manager för fest & bröllop på Vidbynäs Gård. Och jag är definitvt en Good Fella för om det är något jag har är det höga förväntingar på leverantörer och jag strävar självfallet att leva efter samma krav gällande mig själv som yrkesperson.

Jag är sammanfattat både höger och vänster hjärnhalva. Jag avgudar å ena sidan exelbudgetar, passa deadlines, lösa problem, körscheman samt styra och ställa under bröllopsdagen. Men å andra sidan älskar jag passionerat moodboards, blomsterhallen, rekvisita, bestämma styrka på ljusslingor, göra färgscheman, klippa/knåpa/klistra och tänka på dessertbufféer. Då Vidbynäs Gård precis slagit upp portarna för privatpersoner kommer jag vara med från början för att bygga upp Sveriges vackraste, smaskigaste och festligaste bröllopslokal. Och ni som känner mig via bloggen vet att jag älskar allt både i och utanför den där berömda boxen!

Varför är du en Good Fella?
För att jag alltid tänker med hjärtat och för att jag är den gulligaste spindeln i nätet med de bästa leverantörerna i bakfickan.

Hur kan du förhöja en bröllopsdag?
Jag finns alltid en armslängd bakom er oavsett om det gäller planeringen eller genomförandet. Den viktigaste bröllopsgåvan ni kan ge er själva är lugn, ro och glädje och det är precis det jag gör. Jag är hon som känner den mest exceptionella floristen, som vet hur mycket champagne som ska beställas, vilken el musikerna behöver och vilket tryckeri som har snyggast papper. Jag är också en axel att luta sig mot när regnet hotar, en hand att hålla när svärmor bråkar och någon som säger lycka till när du ensam väntar på din brud vid altaret. Dessutom har jag nu en arsinal av fruktansvärt begåvade kollegor med mig här ute på Vidbynäs Gård. Mat lagad av lokala & ekologiska råvaror, hembakade dessertbord, internationellt utbildade somelierer, pitttoreska hotellrum och en hejdundrande utsikt över sörmlands landskap.

Titta in på Vidbynäs Gårds hemsida, eller min egna med fina referenser och slå en signal så berättar jag allt!

www.vidbynasgard.se / www.sugartown.se

Fotografer: 1. Alicia Swedenborg, 2. Woodnote Photography, 3. Anna Malmberg

En kommentar på “Good Fella – Bröllopskoordinatorn Maria Ahlin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>