Linns modeprofetia – Back to the roots

Bildkällor: 123 & 

Gott nytt år Vintage Honeymoon-läsare! Kanske har ni som jag under julhelgerna reflekterat över det som varit och satt ut lite riktlinjer för 2013? Och nu sitter jag här och funderar på vad som komma skall bland bröllopstrenderna. Men hörrni, är vi inte lite trötta på trender egentligen? All konsumtionshets, stressen och prestationen över att alltid ha det senaste. Nej, jag längtar egentligen bort från allt det och jag tycker mig ana att jag inte är ensam.

Så vad kommer den stora trenden vara under 2013? Jag tror och hoppas att det kommer vara att våga bryta trenden! Visst vill vi tillbaka till våra rötter? Känner ni som jag hur skogen lockar?

Min trendanalys lyder ungefär såhär: Bröllopen under 2013 kommer att vara mindre glammiga och mer naturnära, färre pärlor och rosetter och mer växter och blockljus. Brudparen kommer att vara mer måna om att visa vilka de faktiskt är i allt från dekoration till musik. Man kommer våga sticka ut, inte genom att vara extrem utan genom att välja det enkla och äkta.

För mer inspiration, titta in min blogg Sweet Inspiration

 

4 kommentarer på “Linns modeprofetia – Back to the roots

  1. Jag personligen hoppas på att spetsen väntar i åtminstone två år till så jag hinner börja längta :D

  2. Aha. Min tanke är att de kommer vara vintageglamourösa. Med all spets som kommer tillbaka och sånt.

  3. Jag med!! Ut med tivoli och in med lite skogsråromantik!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>