Bokinspiration – alla vill väl ha hårda paket?

Äntligen börjar det poppa upp roliga bröllopsinspirationsböcker i handeln (vissa till våren)! Böcker är en lyxvara i dagsläget när den mesta inspirationen finns tillgänglig på vårt älskade internet men ack så härligt att bläddra i under julfriden eller när mörkret kryper sig på och bröllopet än känns långt borta.

STYLE ME PRETTY WEDDINGS

Den jag längtar efter allra mest kommer från landet i väst, från bröllopsbloggarnas blogg Style Me Pretty. Den utlovar massor av DIY, tips och inspiration från Amerikas crème de la crème leverantörer. Kolla in länken ovan så kan man tjyvläsa lite.

VINTAGEPARTY

En annan svensk pärla på tapeten är boken Vintageparty skriven av de fabulösa bloggerskorna Emma Sundh, Louise Lemming och Linda Hansson. Än så länge har vi bara fått en liten förkik via deras bloggar men misstänker jag rätt är detta en utmärkt förlovningspresent till paret som vill pyssla och dekorera sitt bröllop som en stor smällkaramell!

STYLE ME VINTAGE

I denna Style Me Vintage triologi får vi lära oss om hur vi gör vintage frisyrer, målar make up och hittar rätt kläder. Perfekt för den som vill göra sig i ordning själv!

Och vill man mest ha inspiration från bröllop i svunna tider kolla in våran recension av Vintagebröllop som kom ut i våras.

Några andra tips i kategorin är:
Fixa Festen med fokus på det dukade bordet
Bröllopsfesten av våran kära Good fella Christin Blomberg
Allt om Bröllops stora bröllopsbibel som dyker upp i januari
Elsas Vintage med ett helt kapitel om gamla bröllopsklänningar som även går att hyras
Och för den vett och etikett sugna läs allt av Magdalena Ribbing

3 kommentarer på “Bokinspiration – alla vill väl ha hårda paket?

  1. Ska bli superspännande och se vad alla de osläppa böckerna innehåller!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>