Linns modeprofetia – NY Bridal Fashion Week

Det är jag som är Linn från Sweet Inspiration. Jag tycker bröllop är alldeles för roligt för mitt eget bästa och kan spendera timmar på att fantisera ihop diverse teman och färgkombinationer som skapar en särskild känsla. Något jag verkligen längtar efter är att Sverige skulle komma ifatt andra mode- och designindustrier även på bröllopsfronten. Det finns så mycket man kan hitta på och bröllop KAN vara high fashion, jag lovar! Stilen jag själv föredrar mest skulle kunna beskrivas som bohemiskt elegant. Jag älskar när skira material möter grövre och kan inte få nog av vilda blombuketter.

Till vardags studerar jag Inrednings- och butikskommunikation på Linnéuniversitetet, tittar på lite för många Tv-serier och hänger på Pinterest (följ mig gärna där: pinterest.com/linnmaria). Men jag drömmer om att verkligen få lyfta bröllop i Sverige till en högre nivå.
Jag har fått äran att gästblogga här på Vintage Honeymoon en gång i månaden. Det kommer att handla om olika trender jag kan se tendenser till på marknaden. Lite trend spotting helt enkelt! Det ska bli så roligt och jag hoppas att även ni vintage-brudar kommer att uppskatta det!
Vi drar igång allt på bästa sätt genom att ta en titt på tre stora trender jag har anat under höstens New York Bridal Fashion Week.

Spets spets spets. Det är tokmycket spets på catwalken nu. Som jag anade kom bomben efter att prinsessan Kate gifte sig i spetskreationen skapad av Sarah Burton från Alexander Mc Queen. Trenden syns som halvtransparanta detaljer men det finns även hela klänningar i spets. Personligen tycker jag detta är så vackert och smickrande. Dessutom känns det klassiskt och det flörtar med vintage-stilen som jag anar att Vintage Honeymoons läsare älskar!

1. Monique Lhuillier 2. Bagdley Mischka 3. Jenny Packham 4. Marchesa 

Ny siluett. Nu är det dags att samla ihop alla maränger med tajta midjor och bandlösa överdelar, stänga in dem i en garderop någonstans och inte öppna den på låt säga 20 år då det möjligtvis känns fräscht igen. Det är tid för en ny siluett och det kommer inte en dag för tidigt. Modellen vi ser nu följer kroppen ända ner till golvet. Materialet är gärna chiffong som skapar ett böljande fall.

5. Jenny Packham 6. Marchesa 7. Monique Lhuillier 8. Bagdley Mischka

Ärmar. Som sagt, de band- och ärmlösa klänningarnas tid är förbi och tänk vad roligt det blir helt plötsligt. Möjligheterna är ju oändliga. Vi ser allt från tunna band till hellånga ärmar. När du väljer en klänning med band eller ärm kan du dessutom hitta en med vackra detaljer på ryggen, kanske spets eller en riktigt djup ryggurringning.

9. Reem Acra 10. Jenny Lee 11. Marchesa 12. Monique Lhuillier

En kommentar på “Linns modeprofetia – NY Bridal Fashion Week

  1. Download whole albums at no cost. No contracts signal up or advertisment. Examine out 100% no cost material that is accessible on youtube also as for downloading storage in your ipod or mediaplayer. Love 100% premium quality new music tunes as a result of your speakers or headphones. Also take a look at our one-way links for companions these types of as warez ddl websites, film streaming sits, template downloads, get anything free would be the motto. Hardly ever halt supporting your preferred artists and legends. Leading charts from around the globe and more. Notify your pals and share on social networks and media. Make sure you tweet our web page musicDDL.net

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>