Good Fella – Fotograf Alicia Swedenborg

Vem är du?
Mitt namn är Alicia och jag är bröllopsfotograf och (glutenfritt) kakmonster. Jag älskar att gosa, jag skrattar alldeles för högt och så fort jag har chansen tar jag min ”dude” i handen och reser iväg till något litet land långt bort i tjotahejti.
Jag fotograferar analogt. Japp, med gammal hederlig mellanformats kamera med film och det är magiskt. färgerna, kornet och känslan… Jag är svag för bilder med solnedgångsljus, vindpustar å eskimåpussar. Fnitter och fjärilar i magen.
Jag har ett kontor i stockholm och ett på manhattan vilken är helt perfekt – köttbullar å gula taxibilar i perfekt harmoni. Och extra bra för alla svenskar som gifter sig i new york men vill ha en svensk fotograf! Kunder flyger mig även kors å tvärs för att fotografera deras bröllop - sydafrika, brasilien, frankrike, italien, ryssland, indien och brasilien står redan på min lyxiga lista.

Varför är du en good fella?
Kanske för att jag är en tösabit som ger allt och lite till på mina bröllopsfotograferingar… Kanske för jag tjatar på mina brudpar om allt som finns mellan himmel och jord som gör deras bröllopsbilder lite bättre… Eller kanske för jag äter så mycket ”good”:a kakor…?

Hur kan du förhöja en bröllopsdag?
Min ”dude” brukar säga att män är jägare å kvinnor bärplockare – det är därför de kan shoppa mycket snabbare, vi måste kika på varje liten grej. men för en gångs skulle måste jag nog ge honom rätt. Jag är en bärplockare. Jag gillar detaljer, varje liten del och vill att det ska vara perfekt. Jag tycker om att vara engagerad och genuint bryr mig om mina brudpar. Jag tror stenhårt på att brudpar och bröllopsfotograf måste ”klicka” – det är den enda personen/bärplockaren som ni kommer ha i hälarna hela er bröllopsdag.

www.aliciaswedenborg.com

En kommentar på “Good Fella – Fotograf Alicia Swedenborg

  1. Pingback: Mina Good Fellas svarar på hur de kan förhöja din stora dag! | Vintage Honeymoon

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>