Ghetto Superstars

”Vi gifte oss 25 augusti på en fantastisk sensommardag. Det hade regnat alla dagar veckan innan och det regnade dagen efter, redan där kände vi att det skulle bli en magisk dag. Vi ville ha ett city-bröllop och hittade en festlokal som låg precis bredvid där vi först bodde tillsammans. Fotograferingen med Jessica Lund var helt otroligt kul. Det var den perfekta uppladdningen inför själva bröllopet. Vi fotades vid fyra olika ställen och började vid slottet i Stockholm och därefter utanför den vackraste porten på Riksdagshuset. Därefter hade fotografen hittat ett rostigt staket under St Eriksbron i Stockholm och jag måste erkänna att jag inte var helt övertygad om denna plats till en början. Men med facit i hand så inser jag hur rätt hon hade.

Vi ville att bröllopet skulle vara klassiskt i sitt upplägg, men ändå med en modern twist på det hela. Dekorationerna var väldigt avskalade och den coola festlokalen är modern och mest målad i vitt. I kyrkan sjöngs tre magiska favoritlåtar av duon Ourtimes – Depeche Modes: Somebody, Lykke Li: I know places och slutligen First Aid Kit med låten Emmylou. Sedan brände vi iväg med den underbaraste röda gammel-alfan Guilia från 1972. Efter vigsel och racertur i Alfan följde mingel och grym middag följt av en verkligt bra fest!

En underbar dag från början till slut helt enkelt!”

Monica & Fredrik
Stockholm, 25 August 2012

Fotograf: Jessica Lund
Hår och make up: Tre Klippare
Brudens klänning: egensydd
Brudens skor: Rizzo
Brudgummens kläder: Rose and Born
Brudbukett: Norrmälarstrands Blommor 
Smycken: NK Details

 

En kommentar på “Ghetto Superstars

  1. Pingback: Bröllopsfotografering | shadifoto

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>