Good Fella – fotografen Sonia Jansson

Vem är du?
Jag är portugisiskan som förälskade sig i svensken. Lantisen som vissnar av blotta synen av asfalt. Känslosam analytiker. Enkel och rak på sak. Nyfiken och vetgirig Självsäker men självkritisk. Stressad men eftertänksam. Glad och temperamentsfull. Antitesen av jante. Jag är mycket, av allt. Men jag är också fotografen som drivs av intryck och samspel. Som observerar och återberättar med en egen stilren och minimalistisk twist..

Varför är du en Good Fella?
Ärlighet. Och det är  det man får när man väljer mig som fotograf.  Jag är inte bröllopsfotografen som får varje brudpar att se ut som tagna ur en modetidning. Jag är inte bröllopsfotografen som ber er att le lyckliga och kära framför kameran och får er att se ”sockersöta” ut.

Men jag kan säga att jag är bröllopsfotografen som ärligt och utan förutfattade meningar närmar sig er och eran dag utan en lista med bilder som måste tas. Jag är den som suger i sig intryck och fotar därefter. Jag lovar att klämma ur essensen av eran dag.Det är det ni får om ni väljer mig. Ingen “lull-lull”. Ingen modetidning. Ingen pudrade socker. Ni får mig, mitt hjärta, min själ och min vision.

Hur kan du förhöja en bröllopsdag?
Eftersom jag endaste fotograferar heldag, kan ni vara säkra på att ingenting kommer att saknas i eran berättelse. Ni behöver inte jäkta heller för den delen. Jag följer och fotograferar er och eran dag precis som den är. Utan egen agenda. Utan eget schemat. Utan att ta för mycket plats.

”All of me. Why won’t you take all of me?!”
-Frank Sinatra

Sonia Jansson Photography
www.soniajansson.com 

3 kommentarer på “Good Fella – fotografen Sonia Jansson

  1. Hurra!!! Alla duktiga ska premieras och lyftas!

  2. Jag kan verkligen rekommendera Sonia. Otroligt engagerad, enkel, brinner för sitt arbete och har öga för foto!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>