Good Fella – kocken och bröllopskoordinatorn Christin Blomberg

Vem är du?
Jag heter Christin Blomberg och är en ständigt leende mat- och vinälskande kock, sommelier och bröllopskoordinator.

För några år sedan förverkligade jag och min man Jonas en gemensam dröm och flyttade från Södermalm till vår egen lantligt belägna gård på Färingsö. Nu upplever jag en tillgång till det bästa av två världar. Närheten till city gör att jag i mitt arbete får möjlighet att erbjuda bröllopsfester både pampigt i stan och i rustik lantmiljö.

Jag har drivit min egen firma Hemma hos Christin sedan 2004 med catering, matlagningskurser och dryckesprovningar. Efter mitt eget bröllop, då jag skötte all planering, tillagade maten, bakade bröllopstårtan och band brudbuketten, så bestämde jag mig för att även erbjuda mina tjänster som bröllopskoordinator. Så de senaste åren har jag fått många tillfällen att få vara del av den roliga planeringen och genomförandet av bröllopsfester av alla skilda slag.

Nyligen kom jag ut med min bok ”Bröllopsfesten”. Det är en praktisk handbok som vägleder det blivande brudparet genom all planering av sina drömmars bröllopsfest. I boken delar jag med mig av mina bästa tips, festidéer, handfasta råd och oumbärliga checklistor. Jag skriver också hur man kan ordna sitt eget bröllop utan att ruinera sig på kuppen.

Varför är du en Good fella?
Jag är både din bröllopskoordinator och cateringleverantör. Efter många års erfarenhet av att både planera och laga mat till företagsevents, stora fester och bröllopsmiddagar vet jag vad som krävs för ett lyckat bröllopsarrangemang. Allt levererat med kärlek och en personlig service.

För mig har det blivit en passion att skräddarsy varje unikt bröllop tillsammans med brudparet. Att ha förståelse och lyhördhet för andras tankar är mycket viktigt för att varje bröllop ska spegla just det brudparets önskemål och drömmar. Det är här min kunskap och erfarenhet kommer in för att kunna hjälpa, stödja och kunna plocka fram det personliga. Min erfarenhet inom branschen hjälper er att undvika onödig stress samt att spara både tid och pengar.

Hur kan ni förhöja en bröllopsdag?
Jag kan erbjuda er mycket mer än bara en matleverans. Oavsett om ni vill fira ert bröllop på en brygga eller i en pampig festlokal så hjälper jag er hitta rätt stämning med dekor, musik, personal och en utsökt meny. Tillsammans skapar vi en helhetslösning. Allt görs enligt era önskemål och budget.

Jag tillagar mat av de bästa råvarorna i säsong, gärna ekologiskt och närproducerat. Jag lagar all mat från grunden utan konstiga tillsatser. En sak är nämligen säker, det blir mycket godare så!

Efter er personliga smak kan ni välja om ni föredrar buffé eller en trerätters meny. Kanske har ni egna önskemål om tema eller vill välja utifrån färdiga förslag. Inget bröllop är det andra likt, inte heller budgeten. Ni kanske bara vill ha hjälp med catering, planering eller utvalda delar. Stort eller smått, alla är lika viktiga kunder.

Ett bröllop kräver mycket planering för att flyta på utan hinder. Ju mer som är med i beräkningarna desto lättare kommer ni som brudpar ha att slappna av. Det är många saker att hålla i fokus och genom att ta hjälp av mig och mitt proffsiga team sparar ni tid och undviker att något glöms bort på er stora dag. Med min erfarenhet, kunskap och kreativitet kan ni känna er trygga att bröllopsfesten blir precis som ni drömmer om.

Min hemsida för cateringen: Hemma hos Christin
Min hemsida för koordineringen: Christins Bröllop
Min blogg: Bröllopsfesten
Vill du köpa min bok klicka här! 

Foto: Lina Lindell & Lena Larsson

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>