Kärleksvimmel och loppispoesi

”Inget blev exakt som det var tänkt, men allt blev väldigt underbart. Efter en hel vecka av idoga regnprognoser, krångel med både ringar och klänning och uteblivna ”jag ska sova tio timmar sista natten och vara superfräsh och lugn”-drömmar, så bröt solen igenom det tjocka molntäcket den morgonen och plötsligt kändes allt rätt bra ändå och pirret i magen kittlade skönt. Det höll i sig ända fram till parken där vi möttes upp inför den stundande vigseln, då blev allt underbart varmt och kärleksvimmelkantigt och nu fanns bara vi.

Vi har båda alltid älskat att botanisera bland gamla fynd på loppis inspirerats av gamla tiders charm, så att dessa influenser även skulle finnas med i bröllopet kändes självklart och väldigt ”vi”. Som gästgåva fick gästerna välja ut en av alla härliga böcker vi hittat på antikvariat, samtidigt som dessa vackra böcker kunde användas i dekorationen både för att få upp blomvaser en bit och bidra till den poetiska och romantiska känsla vi ville ha. I övrigt hade vi inget strikt färgtema även om mycket drog åt turkost och grönt, utan vi valde saker som vi tyckte om och som vi tyckte bidrog till stämningen och lät det spreta lite.”

Amelie & Fredrik
Hågelbyparken / Grödinge bygdegård, 30 Juli 2011

Fotograf: Karolina Ehrenpil
Hår & make: Mari Isacsson
Klippning: Sara Wing / Retroella
Florist: Emelie Wase / Emiflora

Translate here! 

 

 

4 kommentarer på “Kärleksvimmel och loppispoesi

  1. Visst är dom underbara! Jag måste ut till den där lanthandeln och titta!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>