Good Fellas – Sockerbagarna Holy Sweet


Vilka är ni?
Vi är tjejerna som träffades på konditorutbildning och föll pladask för varandras respektive talanger. Christina med sitt expertöga på färg och form, samt förmågan att se en helhet. Linda med sin fingerfärdighet och passion för att skapa vackra ting. Vi kompletterade varandra perfekt och kände direkt att vårt möte inte var utan mening. Vi skulle starta Sveriges snyggaste tårtstudio. Holy Sweet blev allvar. Och nu, ett par år sedan vi träffades, har vi egen lokal på Artillerigatan 56, Östermalm där vi säljer våra goda, vackra bakverk över disk, och tar emot beställningar på tårtor och dessertbord till bröllop, event och andra fester och sammankomster. Drömmen blev sann!

Varför är ni Good Fellas?
Holy Sweet är en Good Fella pga vår passion! Vi älskar det vi gör, vi älskar våra kunder, och vårt uppdrag med varje brudpar, eller annan kund är att skapa just dennes dröm. Att skräddarsy den perfekta bröllopstårtan till ett brudpar, eller skapa det självklara dessertbordet till det stora eventet.
Våra bakverk är mycket mer än bara goda bakverk. We take this far too seriously, vi vill iscensätta en sötsaksdröm! Blygsamhet är inte vår grej. Vårt mål är att göra de vackraste och godaste bakverken i Sverige. Och vi är fast beslutna att göra det som krävs och utvecklas tills vi når dit. Ett av ingredienserna till att lyckas med detta är självklart att endast använda sig av de allra bästa ingredienserna. Vi bakar allt från grunden, ekologiskt så långt det går. Vi använder äkta madagascar bourboun vanilj, choklad från valrhona, riktigt smör, frukt- och bärpuréer och färska bär. Här finns inte utrymme för syntetiska smaksättningar, eller halvfabrikat.

Hur kan ni förhöja en bröllopsdag?
Vi märker tydligt att trenden av fantastiska bröllopstårtor kommer starkare och starkare även här i Sverige. Brudparen vill att även tårtan ska vara så personlig som möjligt, det är här vi kommer till vår rätt. Vi bokar in en konsultation och smakprovning där vi går igenom alla detaljer kring tårtan. Vi skissar tillsammans upp hur er drömtårta ska se ut, vi skapar smaker som utgår från era favoritbakverk. Kanske är bruden en chocoholic? Kanske är brudgummen barnsligt förtjust i citronmarängpaj? Det är er tårtan ska spegla! Vi pratar om vilken känsla eller stil ni vill förmedla på just ert bröllop, hur ni är, och skapar er drömtårta utifrån det. Det finns även möjlighet att göra en replica av brudens spets och klä tårtan med… eller smycka tårtan med en exakt kopia gammelfarmors vackra brosch eller familjens vapensköld, allt i socker. Ingenting är omöjligt. Så oavsett om ni vill ha en sjuvåningstårta helt täckt i sockerpioner eller en liten tvåvåningstårta med sockerpärlor, så är vi övertygade om att vi kan skapa just er drömtårta.

www.holysweet.blogspot.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>