Good fella – Musiker Johan Mörk

Vem är du?
Johan Mörk. Snart 26-årig livsnjutningsnarkoman som lever för det där flyktiga, odefinierbara som vi kan kalla ”musikens inverkan på människor”. Vid nästan 200 tillfällen har jag, till dags dato, fått varit med och satt musikalisk guldkant på vigslar och bröllop. Tanken på 200 till känns inte främmande. Alls. Det är lika fantastiskt varje gång. Så många positiva möten som genererat så mycket livsglädje, inspiration och i bästa fall även lite mat på bordet. Att få höra på reaktioner som ”så mycket häftigare än vi någonsin kunnat ana …” eller ”långt över förväntan” eller ”det starkaste minnet från hela helgen” ger mig känslan av att jag nog faktiskt har världens bästa jobb. Men det påminner mig också om min mission; Att höja människors medvetenhet om vad man faktiskt kan förvänta sig av levande musik. Jag vill stå för kompromisslös kvalitét under lättsamma former.

Den gemensamma nämnaren bland oss på Vintage Honeymoon tror jag är att vi alla försöker ‘tänka utanför boxen’ och aldrig falla till föga för sterotyper eller lätta vägen ut. Jag vill berätta för er kära besökare att det finns så mycket mer än det man vanligtvis ser på musikfronten på bröllop i Sverige idag. Det är min mission att hitta rätt och matcha er musikaliskt med att skapa den typ av stämning ni vill uppnå. Oavsett om ni vill ha Imperial march från Star Wars som inmarsch, återskapa vigselscenen från Love actually eller bara ha ett jäkligt svängigt band som ger er de fantastiska minnen ni förtjänar från er bröllopsfest. Trust me – jag har gjort allt det!
Jag ser det som en ära att få vara med i hela processen, från första idé till första set på dansgolvet! Stråkkvartett, jazzcombo, och mingel är ord jag ofta hör i min vardag och jag har ett kontaktnät som jag att jag med gott samvete kan säga att oavsett vilka musikaliska preferenser ni har så kan vi se till att det blir verklighet.

Varför är du en Good fella?
För att jag förstår. Det tillsammans med att jag till 100% underordnar mig den större bilden tror jag gör mig till en Good Fella att räkna med. Jag bidrar gärna med mina vinklar på saker och ting, sådant som kan komplettera ut praktiska och teoretiska aspekter, för den kunskapen har jag. Men det finns alltid en helhetstanke som jag vill värna om och som jag tror skänker en ny nivå till det arbete jag och mina kollegor gör.

Man kan inte bortse från den erfarenhet som det faktiskt ger att spela på bröllop varje helg från maj till oktober. Men det är en kunskap som jag mer än gärna delar med mig av. Jag finns till därför att ni inte ska behöva gå i de där lätta fällorna, eller behöva göra samma misstag som människor redan gjort.

Hur kan du förgylla en bröllopsdag?
Som jag brukar säga: Hellre EN bra leverantör som kan ordna allt än en dålig som kan ordna vissa delar. Hela kronologin – från minglet innan vigseln till sista ackordet på efterfesten – är något jag gärna tar ansvar för. I samråd med er och med våra gemensamma inputs kan vi sätta standarden för hur ert bröllop kommer bli ihågkommet. För visst är en lyckad avslutning en essentiell del av hela bröllopsupplevelsen. Jag ser med glädje fram emot att få kontakt med er och höra på vilket vis jag kan vara behjälplig. Inget uppdrag är för litet, ingen case är för crazy och inga ambitioner för stora. Bring it on!

www.johanmork.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>