Good fella – Fotograf Anna Roström

Vem är du?
Jag går sällan upp när klockan ringer, väljer våfflor före sallad, sjunger högt men fel, drömmer om ett hus vid vattnet och gillar diamanter lika mycket som rosa klänningar. Inspirationen i mitt skapande kommer från livet, ofta när jag reser och sällan när jag städar. Jag är en drömmare av stora mått och har en förkärlek till överraskningar, färgglada kalasbyxor och så klart min underbara man Henrik. Jag är medlem i Svenska Fotografers Förbund (SFF),  www.brollopsfotografer.comISPW och www.weddingphotographer.se

Varför är du en good fella?
För mig är en good fella någon du kan lita på, någon som är rolig att ha omkring sig och som ser möjligheter istället för hinder. Och kommer man från Gunde-land (Dalarna) så vet man att det stämmer ”ingenting är oooomöjligt”. För mig är nämligen inget omöjligt, ok förutom traditionella bröllopsbilder där brudparet tittar fram lite crazy bakom ett träd;-) Jag gillar mer det oväntade, skapar gärna bilder med asgarv, med krokodiltårar, med hårt jobb, med snabba fingrar, med galna idéer men framför allt med modiga kunder. Jag tror på idéen att bröllop inte behöver vara opersonliga och se likadana ut, tvärtom. Jag vill att du ska synas i bilderna med ditt eget skratt, dina egna kramar, din egen fuldans. Om det innebär att jag är en good fella så är ingen gladare än jag.

Hur kan du förhöja en bröllopsdag?
Fokus, nej jag pratar inte om kamerans fokus. Utan rätt fokus, fokus på er. Fokus på rätt saker, ni ska må bra, ni ska njuta och slippa tänka, planera och oroa er för att något går fel. Ni ska känna att ni kan släppa allt, skratta, gråta och ta in alla känslor. Jag jobbar alltid stenhårt med just den biten för att jag vet att när ni mår bra så får jag bra bilder. Bilder som ni sen kan titta tillbaka på och känna att det verkligen är ni på bilderna. Inte något par som klätt ut sig till brud och brudgum. Att vi dessutom kommer skratta en hel del under fotograferingen ser jag som en bonus, det ingår!

www.smallpigart.se

En kommentar på “Good fella – Fotograf Anna Roström

  1. Pingback: Mina Good Fellas svarar på hur de kan förhöja din stora dag! | Vintage Honeymoon

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>